Na stránke www.mimulo.sk vyšiel prednedávnom rozhovor s našou lektorkou Baškou 🙂

Prinášame vám rozhovor s lektorkou kurzov Hypnopôrod Slovakia™ a vyštudovanou hypnoterapeutkou pani Barborou Pribylincovou.

Čo si mamičky majú predstaviť pod pojmom “hypnopôrod“?

Hypnopôrod je metóda zameraná na prípravu budúcich rodičov na pokojný a nežný pôrod. Na rozdiel od iných pôrodných metód, ktoré ženy učia zvládať bolesť či techniky plytkého dýchania a riadeného tlačenia, hypnopôrod vychádza z predpokladu, že pôrod nemusí byť nevyhnutne bolestivý, ak je budúca maminka pripravená, uvoľnená a nemá strach. Pod pojmom Hypnopôrod si ženy môžu predstaviť súbor techník, ktoré pomáhajú uvoľniť sa, a tak prežiť príjemnejší a bezpečnejší pôrod pre ne a ich deti.

Viac si môžete prečítať tu: http://blog.mimulo.sk/rozhovor-na-temu-hypno-porod/

Posted on by hypnoporod | Leave a comment

Láska a tehotenstvo

This gallery contains 1 photo.

‚Najdôležitejšia zo všetkého je LÁSKA…‘ Spojenie s energiou srdca je najmocnejší nástroj, aký máme k dispozícii na vytváranie rovnováhy, harmónie, lásky, pokoja, mieru a transformačných procesov vo svojom živote, vedomí a vzťahoch. Naše srdce je veľmi mocný orgán; nové vedecké … Continue reading »

More Galleries | Leave a comment

Bonding dieťatko s matkou po pôrode

‚Dieťatko je oveľa viac než len práve narodený uzlíček buniek. Je to inteligentná ľudská bytosť, ktorá si veľmi dobre uvedomuje svoje prostredie.‘ Celý proces zrodu, vývoja a narodenia vytvorila príroda a každý krok na tejto ceste je dôležitý pre prirodzený … Continue reading »

More Galleries | Leave a comment